2016-12-22 08:28:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Jó napra számíthat

Napi horoszkóp december 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma nagyon türelmetlen lehet, és mindent egy csapásra el akar intézni, hogy végre pihenhessen és a családjával tölthesse az időt. Bár ez teljesen érthető, azért próbálja fékezni magát. A nagy kapkodásban elfelejtkezhet valamiről, ami pedig fontos lenne.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A kollégái nagyon értékelik a gesztusait, a kedvességét. Ma mindenkihez van egy jó szava, amivel belopja magát a többiek szívébe. A jó hangulata egészen estig kitart, ekkor egy incidens kissé kibillenti a nyugalmából.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Szerencsére a legsürgősebb feladatokkal már végzett, így, ha be is kell mennie a munkahelyére, akkor is laza nap elébe néz. Arra figyeljen, hogy a viccelődésével se vesse el a sulykot, nehogy megbántson valakit. Este gyújtson egy dísz- vagy illatgyertyát, már ideje karácsonyi hangulatot varázsolnia az otthonába.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ön nagyon családszerető alkat, örül a közelgő ünnepek meghittségének, önnek ez egy kivételesen szép időszak, amit végre a szeretteivel tölthet. A mai estét szánja a lakás csinosítgatására, az ajándékok becsomagolására, ne hagyja ezt az utolsó pillanatra.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma kifejezetten jó napra számíthat. Ha egy családtagjának még nem szerezte be a karácsonyi ajándékot, akkor most lesz egy szuper ötlete, amit ráadásul könnyen meg is valósíthat. Délután kellemes meglepetésben is lehet része, akár váratlan vendégek formájában is.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A pénzügyek miatt aggodalmaskodik, mert nagyon bőkezű volt az ajándék beszerzésekor, és kissé elúszott anyagilag. Jól tervezze meg a hónap további kiadásait!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Valaki nagy szívességet tett önnek a múltban, amit a mai napon alkalma lehet viszonozni. Talán nem is konkrét, anyagi segítségről van szó, inkább érzelmi támogatásra van szüksége az illetőnek. Szép estére számíthat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most jól fog esni egy kicsit egyedül lenni, remélhetőleg talál erre alkalmat. Szívesen barkácsol, dekorál majd, és nagyszerű ötletei lesznek. Bár mindjárt itt a szenteset, azért a gyakorlatias dolgokról se feledkezzen meg: ellenőrizze le, hogy befizetett-e minden csekket!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jó lenne, ha hallgatna a kritikára! Ne sértődjön meg rajta, ha valaki kifogásol valamit, elképzelhető, hogy igaza van az illetőnek. Ha igaz barátja az illető, akkor őszintén válaszol önnek a kérdéseire!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy távoli hozzátartozó, vagy régen látott barát látogatására számíthat a mai napon. Felvidítja, sőt fel is villanyozhatja önt ez a találka. Egy közös programot is megbeszélhetnek a közeljövőre.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ma, önre nem jellemző módon, meglehetősen érzelmes lesz, ugyanakkor sértődékeny is! A párja rokonságából valaki megbánthatja önt, pedig nem is viseltet rosszindulattal ön iránt. Lehet, hogy csak ön reagálja túl a dolgot.

Halak: II. 19. - III. 20.
Jól gondolja meg, kit és miért segít, főleg pénzzel, mert lehet, hogy sosem fogja visszakapni. A párja is rossz néven veheti, ha a közös pénzükből adományoz valakinek!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: